Ajanvaraus ja Covid-19 tiedote:
 

Covid-19
Olen saanut  ensimmäisen koronavirusrokotteen 12.4.2021. Jatkan edelleen suojamaskin käyttöä hoitokäyntien aikana. 


Olen tehostanut hygieniatoimenpiteitä taatakseni turvallisen ja rentouttavan hoitokerran jokaiselle asiakkaalleni. Hoitolassa työskentelen vain minä, yhden päivän aikana tilassa käy maksimissaan 4 asiakasta. Kosketuspinnat desinfioidaan jokaisen asiakaskäynnin jälkeen. Hoitolassa on käytössäsi wc-tilat, käsidesit, käsisaippuat, paperiset käsipyyhkeet. Käytän suojamaskia hoitojen aikana. Voit käyttää suojamaskia mutta osassa hoidoista käsitellään kasvojen alueita, jolloin maskin käyttö on mahdotonta. Mikäli olet altistunut koronalle, sinulla/samassa taloudessa asuvalla/lähityöyhteisössäsi on flunssaoireita (kuume, yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli), siirräthän aikaasi. Voit siirtää ajan maksutta lyhyelläkin varoitusajalla veloituksetta. 

Jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksen kautta, laita viestiä p. 044-354 7449 niin olen sinuun yhteydessä. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin. 

Onnistuneesta nettiajanvarauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostitse, muistutusviesti tulee 36 tuntia ennen varattua aikaa. Esteen sattuessa, muistathan siirtää tai peruuttaa aikasi 24 tuntia ennen varattua aikaa, joko linkin kautta tai puhelimitse 044-354 7449 näin saan tarjottua vapautunutta aikaa jollekin toiselle.

Liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 75% hoidon normaalihinnasta. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaisuudessaan.

Mikäli haluat lisätietoja hoitomuodoista tai et ole varma sopiiko hoitomuodot sinulle, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro haluatko yhteydenoton puhelimitse vai sähköpostitse. Samalla yhteydenottolomakkeella voit pyytää lisäämään itsesi uutiskirjelistalle. 

Maksutavat: Pankki- tai luottokortti, MobilePay, käteinen. 

Hoitola ei ole hajusteeton mutta toivoisin että huomioisit hajuste- ja kemikaaliyliherkät hoitoon tullessasi, jotta voimme taata kaikille miellyttävän hoitokokemuksen, Kiitos!

Opiskelen koirahierojaksi ja teen koirahierontaa oppilastyönä hoitolan etuhuoneessa, ihmisten hoidot hoitolan takahuoneessa. 

Viihtyisä ja rauhallinen hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa osoitteessa Mäkelänkatu 45. Hoitohuone sijaitsee sisäpihan puolella joten vilkkaan kadun äänimaailma ei sinne kantaudu. Kiinteistössä on kolme rakennusta, hoitola sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä rakennuksessa, Ravintola Musta Härkä sijaitsee HermoStorya vastapäätä. Sisäänkäynti kadun puolelta. Saavuthan n. 5 minuuttia ennen varattua aikaasi, näin mahdollistat itsellesi ja muille asiakkaille rauhallisen ja keskeytyksettömän hoidon ja ehdin desinfioimaan kosketuspinnat asiakkaiden välillä.  Hoitolassa ei ole erillistä odotustilaa. 

Julkisen liikenteen yhteydet ovat hoitolaan erinomaiset, ks. Reittiopas, liput ja hinnat, asiakaspalvelu - HSL.fi
Lähin kaupunkipyöräasema löytyy osoitteesta Hollolantie 2, n. 250 m hoitolalle. 
Sörnäisten metroasemalta ja Pasilan asemalta on n. 1 km kävelymatka. 
Mikäli tulet omallapolkupyörällä/potkulaudalla, saat halutessasi parkeerata sen hoitolan etuhuoneeseen. 

Hoitolan edestä löytyy hyvin maksullisia parkkipaikkoja, vyöhyke 2 (hinta 2€/tunti v. 2021). 
Vallilan vanhalla teollisuusalueella Elimäenkadun ja Mäkelänkadun välissä on paljon ilmaisia paikkoja. Sturenkadun ja Satamaradankadun kulmassa, sekä Kumpulantiellä muutamia ilmaisia paikkoja. Mäkelänrinteen uintikeskus on n. 300 m päässä hoitolalta. 

Yhteystiedot

HermoStory

Y-tunnus: 2484529-4

Mäkelänkatu 45
00550 HELSINKI

Minna Aapio
Puhelin: 044 3547449
Sähköposti: minna.aapio@hermotuskuntoon.fi

Varaa aika

 Verkkokauppa