Ajanvaraus

Varaa aikasi vaivattomasti nettiajanvarauksesta, jokaiselta sivulta löytyvän Varaa aika-painikkeen kautta.

Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi, laita viestiä p. 044-354 7449 niin olen sinuun yhteydessä. Hoitojen aikana pidän puhelimen äänettömällä.

Nettiajanvarauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostitse. Esteen sattuessa, muistathan siirtää tai peruuttaa aikasi 24 tuntia ennen varattua aikaa, joko linkin kautta tai puhelimitse 044-354 7449 näin saan tarjottua vapautunutta aikaa jollekin toiselle.

Liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 75% hoidon normaalihinnasta. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaisuudessaan.

Mikäli haluat lisätietoja hoitomuodoista tai et ole varma sopiiko hoitomuodot sinulle, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro haluatko yhteydenoton puhelimitse vai sähköpostitse.

Maksutavat: Pankki- tai luottokortti tai MobilePay.

Hoitola ei ole hajusteeton mutta toivoisin että huomioisit hajuste- ja kemikaaliyliherkät hoitoon tullessasi, jotta voimme taata kaikille miellyttävän hoitokokemuksen, Kiitos!

Viihtyisä ja rauhallinen hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa osoitteessa Mäkelänkatu 45. Kiinteistössä on kolme rakennusta, hoitola sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä rakennuksessa. Sisäänkäynti kadun puolelta.

Hoitolan edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja, vyöhyke 2.

Yhteystiedot

HermoStory

Y-tunnus: 2484529-4

Mäkelänkatu 45
00550 HELSINKI

Minna Aapio
Puhelin: 044 3547449
Sähköposti: minna.aapio@hermotuskuntoon.fi

Varaa aika

Osta lahjakortti