RAVINTOAINEMITTAUS

Lue lisää

Ravintoainemittaus on sähkömagneettiseen resonanssiin perustuva mittauslaite, jolla voidaan kerätä tietoa kehon terveydentilasta. Mittauksessa pidetään kämmenellä anturia, joka mittaa elimistön lähettämää värähtelytaajuutta ja vertaa saatuja tuloksia vertailuarvoihin. Laite mittaa juuri tämänhetkistä elimistön tilaa solutasolla. Itse mittaustilanne kestää reilun minuutin ja on täysin kivuton. Mittausta ei voida tehdä henkilöille joilla on tahdistin tai metallia kehossa (keinonivelet). 

Voimme tehdä tarpeesi mukaan joko suppean (30min) tai laajan (60min) mittauksen. Suppeassa mittauksessa itse suosin vitamiinien, kivennäis-ja hivenaineiden sekä ruuansulatuksen mittaamista. Ruuansulatuksen mittaaminen on mielestäni tärkeä koska ruuansulatus/suolisto on toiset aivomme, ravinteiden imeytyminen kehoon tapahtuu suolistossa. Jos suoliston kuntoa ei kartoiteta, mennään takalisto edellä puuhun ja kapsahdetaan aika pikaisesti katajaan. Ja ollaan pistetty kasa euroja hukkaan turhissa ravintolisissä ja kuormitettu samalla maksaparkaa.  
Laajemmassa mittauksessa mitataan kaikki ko. laitteen tarjoamat osa-alueet mm. sydän- ja verisuonet, aivot ja keskushermosto, luusto, ruuansulatus, kivennäis- ja hivenaineet, vitamiinit, koentsyymit, aminohapot, raskasmetallit, haitalliset aineet, iho, immuunijärjestelmä. Käymme yhdessä läpi mittaustulokset, saat sähköpostiisi mittausraportin sekä mahd. ravinto/ravintolisäsuositukset. 

Saatujen asiakaskokemusten perusteella ravintoainemittaus on auttanut löytämään ne täsmäruoka-aineet ja täsmälisäravinteet joita itse kunkin keho on eniten tarvinnut. Olotila on energisempi ja ihon värikin on muuttunut terveemmän näköiseksi ja useimmat selittämättömät vaivat ovat hävinneet tai saattavat nostaa päätään enää hyvin harvoin. Seurantamittaustulosten(2-6kk:n välein) mukaan voi jo usein osan ravintolisistä jättää pois ja keskittyä saamaan tarvittavat ravinteet ihan vaan ruuasta. 

AJARA-AYURVEDINEN KASVO- JA PÄÄHIERONTA

Lue lisää

HEMMOTTELUA! 

AJARA- ayurvedinen kasvo-ja päähieronnassa hoito tehdään hoitopöydällä selinmakuulla. Aluksi hierotaan niskan alue ja pää napakoin liikkein, ilman öljyä. Sen jälkeen hartiat, olkavarret, rinnanalue, niska ja kasvot käsitellään öljyllä energiapisteitä hoitamalla sekä kohottavilla, rentouttavilla ja uudistavilla hierontaliikkeillä. Hoito on erittäin rentouttava, kasvolihaksia elvyttävä ja koko kehoa energisoiva. Asiakas on pukeutuneena, rinnan ja hartioiden alue paljaana, pyyheliinalla suojattuna. Käytän hoidossa hajusteetonta, steriiliä hoitoöljyä. 

Hoitoa ei voi tehdä seuraavissa tapauksissa: kuume, ihoinfektiot, erikoisherkkä tai rikkinäinen iho, tuoreet arvet, haavat, vilustuminen, tarttuvat taudit, märkärupi, influenssa, auringonpolttama iho, raskaana ollessa 3 ensimmäistä kuukautta. 

Voit valita 35 min tai 60 min hoitoajan. Useimmat valitsevat 60 minuutin hoidon ja päälle DETOX-jalkakylvyn, nämäkin hoitomuodot tehostavat toisiaan. 

DETOX-JALKAKYLPY

Lue lisää

Detox jalkakylvyssä kehoon ohjataan pieni määrä sähköä täysin kivuttomalla tavalla. Sähkövirta aktivoi kehon ja solujen toimintaa, siten tehostaen kuona-aineiden ja kipua tuottavien aineiden poistumista kehosta.

Detox jalkakylpy lisää verenkiertoa erityisesti jalkapohjien ja alaraajojen alueella. Hoito vilkastuttaa myös nestekiertoa, mikä vähentää turvotusta ja tehostaa aineenvaihduntaa. Mikäli otat kylpyjä sarjahoitoina (3-5krt) esim. viikon välein tulet huomaamaan positiivisia vaikutuksia mm. parantunut unen laatu, ihon kirkastuminen, aineenvaihdunnan ja ruoansulatuksen tasapainottuminen sekä virkistynyt olo. Muita positiivisia vaikutuksia: auttaa puhdistumaan bakteereista, sienistä, hiivasta ja haitallisista viruksista, nopeuttaa toipumista loukkaantumisista ja sairauksista, lisää energiaa ja vähentää stressiä, parantaa immuunijärjestelmää jne. 

Asiakaskokemusten mukaan DETOX-jalkakylpy on erittäin toimiva yhdistettynä hermoratahierontaan ja kalevalaiseen jäsenkorjaukseen. Mikäs sen rentouttavampaa kuin ensin parin tunnin koko kehon hoito ja sen päälle vielä puolen tunnin jalkakylpy. Molemmissa hoitomuodoissahan kuona-aineiden poistuminen tehostuu ja DETOX-jalkakylpy antaa sille vielä roimasti puhtia. Kivut ja jumit saavat kyytiä miellyttävillä tavoilla. 

DETOX-jalkakylpyä ei voida tehdä seuraavissa tapauksissa: epilepsia, tahdistin, kehossa on metallia (keinonivelet), raskaus, imetys, alle 15 vuotiaat.