Varaa aikasi vaivattomasti nettiajanvarauksesta, jokaiselta sivulta löytyvän Varaa aika-painikkeen kautta. 

Jos et löydä sopivaa aikaa itsellesi, laita viestiä p. 044-354 7449 niin olen sinuun yhteydessä. Hoitojen aikana en vastaa puheluihin vaan keskityn hoidettavaan, soitan taukojen aikana takaisin. 

Nettiajanvarauksesta saat varausvahvistuksen sähköpostitse. Esteen sattuessa, muistathan siirtää tai peruuttaa aikasi 24 tuntia ennen varattua aikaa, joko linkin kautta tai puhelimitse 044-354 7449 näin saan tarjottua vapautunutta aikaa jollekin toiselle.

Liian myöhään peruutetusta ajasta veloitetaan 75% hoidon normaalihinnasta. Peruuttamaton aika veloitetaan kokonaisuudessaan.  

Mikäli haluat lisätietoja hoitomuodoista tai et ole varma sopiiko hoitomuodot sinulle, voit ottaa yhteyttä yhteydenottolomakkeen kautta. Kerro haluatko yhteydenoton puhelimitse vai sähköpostitse. 

Maksutavat: Joulukuun alusta alkaen nettiajanvarauksen yhteydessä verkkomaksumahdollisuus. Paikan päällä pankki- tai luottokortti. Laskulla vain yrityksille. 

Hoidan myös hajuste- ja kemikaaliyliherkkiä asiakkaita. Hoitola ei ole hajusteeton mutta toivoisin että huomioisit hajuste- ja kemikaaliyliherkät hoitoon tullessasi, jotta voimme taata kaikille miellyttävän hoitokokemuksen, Kiitos! YHTEYSTIEDOT
Viihtyisä ja rauhallinen hoitola sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa osoitteessa Mäkelänkatu 45. Kiinteistössä on kolme rakennusta, hoitola sijaitsee kaupungista päin tultaessa ensimmäisessä rakennuksessa. Sisäänkäynti kadun puolelta. 
Hoitolan edestä löytyy maksullisia parkkipaikkoja, vyöhyke 2.
 

Haluatko tietää lisää hoitomuodoista?

Jätä yhteystietosi ja kerro mikä mieltäsi askarruttaa. Otan sinuun yhteyttä joko sähköpostitse tai puhelimitse.